23 kcal/100 g.
Kapris är ett utmärkt och magert alternativ till oliver i sallader, på pizza eller som tillbehör. Det här är inte de små blomknopparna från kaprisbusken utan de omogna bären, hackade. De är mildare än knoppgarna. Ofhtahst säljs de inlagda i olja men det går att hitta dem i saltlake eller vinäger också, som de här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

  • Jättekapris (kaprisbär, inte knoppar), inlagd i vinäger eller salt utan olja.

Gör så här

  1. Hacka kaprisbären och servera som tillbehör där det passar med sälta eller syra.

 

Mild hackad jättekapris
Dela den här sidan
Märkt på:

42 reaktion på “Mild hackad jättekapris

Lämna ett svar